Shadow
Slider
dunja-bk-07
Rakija Premier Dunja
je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine dunje. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Dunje su najkvalitetniji plodovi voća dunje. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije destilata, destilat od dunje odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Alkohol 40,0 % vol.

Stabilna,punog tela,snažna na nepcu i posebno složena od sorte Leskovače dunje. Svež elegantan destilat sa uverljivom tipičnošću i intenzitetom, potpuno se otvara na nepcu. Duge završnice.

kajsijabk07
Rakija Premier Kajsija
je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine kajsije. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Kajsije su najkvalitetniji plodovi voća kajsije. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije destilata, destilat od kajsije odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Alkohol 41,5% vol.

Blistavo čista, voćno skladna sa nežnom notom vanile punog dugog ukusa, uravnotežena, lepog finiša,

lozabk07
Rakija Premier Loza
je proizvod koji se dobija fermentacijom i destilacijom voćne komine grožđa sorte Muskat Hamburg. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Loze su najkvalitetniji plodovi grožđa. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije destilata, destilat od grožđa odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Alkohol 43,0% vol.
Intenzivna aroma, šarmantnog mirisa I odličnog ukusa proizvedena od sorte Muskat Hamburg.
sljivabk07
Rakija Premier Šljiva
je proizvod koji se dobija fermentacijom i destilacijom voćne komine šljive sorta Požeška. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Šljive su najkvalitetniji plodovi voća šljive. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije destilata, destilat od šljive odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Alkohol 42,0% vol.
Citrusna nota, blaga na kraju, od sljive Požeške, lagane arome lepog balansa.
viljamovkabk07
Rakija Premier Vilijamovka
je proizvod koji se dobija 100% fermentacijom i destilacijom voćne komine od kruške vilijamovke. Kao polazna sirovina za proizvodnju Rakije Premier Vilijamovke su najkvalitetniji plodovi kruške vilijamovke. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije destilata, destilat od vilijamovke odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Alkohol 41,0% vol.

Bogata finoćom I zivahnošću u nosu i na nepcu, izrazenog kruškinog karaktera od sorte Vilijams, sa blago slatkastom dugotrajnom završnicom.

likervelika3
PREMIER LIKER OD VIŠNJE
Dobijen maceracijom zrelih plodova višnje u alkoholu i rakiji od višnje. Alkohol 18,0% vol.
likervelika1
PREMIER RAKIJA SA MEDOM

Premier rakija od šljive sa dodatkom meda. Alkohol 25,0% vol.

likervelika2
PREMIER LIKER OD MALINE

Dobijen maceracijom zrelih plodova maline u alkoholu i rakiji od maline. Alkohol 19,0% vol.